GROEPSLES

Voor de leerlingen die al redelijk hun instrument beheersen is het mogelijk om 1x per maand een groepsles te volgen.  Een groepsles duurt 60 minuten. In een groep zitten gitaristen (max. 2 personen), pianisten (max. 2 personen) en zangers / zangeressen (max. 2 personen).

Er zijn veel voordelen van het spelen in groepsverband. Allereerst is het heel gezellig en sociaal. Je leert luisteren naar elkaar, aan de hand van verschillende instrumenten. Pianisten worden naast het pianospelen ook getraind in het hanteren van een drum- en bascomputer. Zodoende ontstaat er een echt bandgevoel met drums, bas, gitaar, piano en zang. Je leert samen (pop) liedjes te spelen, en bouwen we een repertoire op.

Naast de ervaring van het samen spelen in de groepsles gaan we ook leren hoe het is om op te treden en gaan we ook daadwerkelijk toewerken naar een optreden.

De groepen worden samengesteld op basis van niveau en leeftijd, zodat je gegarandeerd in een leuke groep piano leert spelen!

Wil je graag in een band spelen, en heb ik je enthousiasme opgewekt: je bent van harte welkom om bij mij groepslessen te volgen!